top of page

Taksony, Szent Imre utca 39.

Budapesttől 6,5 km-re, Taksony településén indul ez a környéken páratlan ingatlanfejlesztésünk. Taksonyban, a Szent Imre utcában, közvetlenül a gyönyörű Maresli-tó szomszédságában építünk egy négylakásos társasházat. . Mind a szűkebb mind a tágabb infrastruktúra kiváló, két tannyelvű általános iskola, óvoda, számtalan bevásárlási és szórakozási lehetőség található a közelben valamint 15-20 perces autózással könnyen elérhető az M0, M5, M1 autópálya.
Az ingatlanok különállóak lesznek, csupán tároló vagy garázskapcsolat lesz közöttük. Nincs közös fal, nincs áthallás. A lakások különböző mérettel fognak rendelkezni. 61, 81, 90 és 110 m2, melyekhez 300-400 m2-es telekhányad és külön megközelíthetőség tartozik majd.
A lakások eltérő méreteiből adódóan a műszaki paraméterek minimálisan, de eltérnek. A fűtést és meleg vizet a legkorszerűbb kondenzációs gázkazán, mobil termosztáttal együtt biztosítja, mely padlófűtésen keresztül maximális komfortot biztosít a leendő tulajdonosok számára. Nem ismertünk kompromisszumot a szigetelési paramétereket illetően, 15 cm-es homlokzati, 35-45 cm-es szálas födém és 12 cm-es aljzatszigeteléssel biztosítja a szigorított energetikai követelményeknek való megfelelést. Mindegyik lakáshoz ingyen jár egy 3,5 kW-os hűtő-fűtő klíma és beépített WC.

Ár:
61 m2-Eladva
81 m2-Eladva
90 m2-Eladva
111 m2-Eladva

bottom of page